Kaspersky Password Managerin asentaminen ja käynnistäminen

Kaspersky Password Managerin lataaminen ja asentaminen (jos sitä ei ole vielä asennettu):

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Vieritä Kaspersky-sovelluksen Kaikki ominaisuudet -osiossa Tietosuoja-osioon ja napauta Password Manager.
  3. Napauta Asenna.

Tämä avaa sivun, joka sisältää tietoja valitsemassasi sovelluskaupassa olevasta Kaspersky Password Managerista.

4. Tutustu luetteloon, jossa mainitaan Kaspersky Password Managerin edellyttämät käyttöoikeudet.
    • Jos myönnät nämä oikeudet sovellukselle, napauta Hyväksy.

Tämä käynnistää Kaspersky Password Managerin latauksen ja asennuksen.

• Jos et halua myöntää näitä oikeuksia Kaspersky Password Manager -sovellukselle, napauta Edellinen.

Tämä peruuttaa sovelluksen asentamisen.

Jo asennetun Kaspersky Password Managerin käynnistäminen:

1. Avaa Kaspersky-sovellus.
  2. Vieritä Kaspersky-sovelluksen Kaikki ominaisuudet -osiossa Tietosuoja-osioon ja napauta Salasanojen hallintatoiminto.
  3. Kaspersky Password Manager -sovellusikkuna avautuu.
  4. Löydät Kaspersky Password Managerin -ohjeesta ohjeet Kaspersky Password Manager -ominaisuuden käyttöön.